Reilu viikon ajan on meidän toiseksi nuorin neiti (2,5v) nilkuttanut kun herää yö- tai päiväunilta... Miehelle totesin vain että noinko hän nykyään itsensä puuduksiin nukkuu. Perjantaina sitten huomasimme toisen polven olevan ihan patti turvoksissa... Päivystyksessä kehottivat odottamaan maanantaita jos ei kuumetta ja kamalaa kipua. No ei meidän sitkeä sissi ole valittanut lainkaan kipua!

Tänään juoksutin neidin terveyskeskukseen ja lääkäri kirjoitti saman tein lähetteen lasten päivystykseen OYS:n. Itseäni NIIN harmittaa ja tympäsee etten ole tajunnut tutkia jalkoja ajemmin! Mutta mahtaa olla äideille melko yleistä itsensä syyttäminen kun lapsilla on joku... Lääkäri toteaa että on selvä tapaus! "Onkos suvussa REUMAA?" No ei ole ei! Reaktiivinen niveltulehdus on tytöllä eikä tiedetä syytä mikä on moisen puhkaissut! Että voi harmittaa! No hengissä selvitään ei siinä mitään mutta lapsi rukka jos on kipeänä joutunut oleen! Nyt on kova tulehduskipu lääkitys päällä ja toivotaan sen riittävän. Reuma lääkärille tulee aika sit postissa... Kyllä ottivat perusteelliset kokeet! 8 putkiloa verta, pissanäyte ja nieluviljely. Eiköhän niistä sit jotain selviä.

Kävin sitten tietenkin pöljä guuglettamassa... Kamalat kauhu kuvat mitä kaikkea VOI EHKÄ joutua kokemaan. Eihän se välttämättä reumaa ole tai reumaksi kehity! Onneksi mutta melko pitkä on tuo toipumis aika 2-3kk. Näin täällä... Nyt ei edes kutominen tahdo maistua!

       #######################################

 

Tuolle alla olevalle lakille nyt kävikin niin että on sen verran iso pienimmäiselle että lahjoitammekin nyt sen tälle toiseksi nuorimmalle... Uuden olen aloittanut sitten pienimmälle kun tuota lankaakin on... Voi olla että saadaan huomenna jo kuvia tänne uusista lakeista kantajineen... Ehkä huomenna tai sit ylihuomenna...